Μεθυσμένος Γερμανός βρήκε το αυτοκίνητό του… δύο χρόνια μετά!

Ένας άνδρας στη Βαυαρία κατάφερε να βρει το αυτοκίνητό του δύο χρόνια μετά, καθώς λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ είχε ξεχάσει που το είχε παρκάρει!

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters ο Γερμανός άνδρας ένα βράδι του 2010 επισκέφθηκε μια μπυραρία στο Μόναχο και κατανάλωσε αρκετά ποτήρια. Αδυνατώντας να οδηγήσει στην κατάστασή του πήρε ταξί και την επόμενη ημέρα δεν θυμόταν που είχε αφήσει το αυτοκίνητό του. Ο άνδρας δήλωσε στην τροχαία την απώλεια του αυτοκινήτου του και οι αρχές κατάφεραν τελικά να εντοπίσουν το όχημα κατά τύχη, δύο χρόνια μετά.

Το αυτοκίνητο βρισκόταν τέσσερα ολόκληρα χιλιόμετρα μακριά από την μπυραρία που επισκέφθηκε ο Γερμανός το 2010 και εντοπίστηκε από άνδρα της τροχαίας που είδε πως το σήμα κυκλοφορίας είχε λήξει!

(Πηγή)

 
 
 

About the author

Εμπνευστής και Ιδρυτής της παρούσας ιστοσελίδας! Καλώς ήρθατε! Μη διστάσετε να στείλετε ό,τι απορία ή σχόλιο έχετε με ένα απλό μήνυμα ή αφήνοντας κάποιο σχόλιο! Καλή σας διαμονή στο SociaListaS.gr!

More posts by | Visit the site of MpizeL Os

 

 

 

Add a comment

required

required

optional


 
 
Read previous post:
Συνέντευξη με την Ευγενία Καλαφάτη

Πόσο συχνά χρησιμοποιείς τον ηλεκτρονικό υπολογιστή σου; Στο pc σπάνια, δεν έχω χρόνο γιατί λείπω από το σπίτι συνέχεια αλλά...

Close