Συνέντευξη με τους Destiny Heroes!

PHOTO 2 MIKRH Ποια η δισκογραφική σας πορεία μέχρι στιγμής;

Το 2012 κυκλοφόρησε το 1ο μας ep με τίτλο The Wait EP, το 2013 το πρώτο μας ολοκληρωμένο album και φέτος το Abandon The Ship.

 

Δύο λόγια για την τελευταία σας δουλειά Abandon The Ship;

Το Abandon The Ship είναι μια πιο ώριμη και ολοκληρωμένη δουλεία σε κάθε επίπεδο. Στην παράγωγη, στην μουσική ,στα φωνητικά ακόμα και στον τρόπο που δουλεύτηκε, ηχογραφήθηκε και ολοκληρώθηκε. Είναι ένας δίσκος που δείχνει την μετάβαση από την εφηβεία στην ενηλικίωση. Κατά μια έννοια είναι η απάντηση στις κακές γλώσσες που μας ήθελαν παιδιά.

Τι ειναι η έμπνευση;

Έμπνευση είναι τα πάντα. Η καθημερινότητά σου, η φιλοσοφία της ζωής σου, ο περίγυρος που έχεις διαμορφώσει, η κρίση, ο φίλος σου… Ό,τι μπορεί να σε κάνει να προβληματιστείς και να αποτυπώσεις το προβληματισμό σου με νότες ή στίχους.

 

Ο κόσμος πιστεύετε ότι έχει αρχίσει να ψάχνεται περισσότερο στο χώρο τις μουσικής;

Ναι, κυρίως χάρις σε αυτό το μαγικό πράγμα που λέγεται ίντερνετ. Είναι, όμως, πολύ εύκολο να αποπροσανατολιστείς. Πρέπει να φιλτράρεις τις πληροφορίες, πρέπει να έχεις κριτική σκέψη, να λειτουργείς με το δικό σου μυαλό, με τις δικές σου αξίες.

 

Είναι σημαντική η παιδεία σε έναν άνθρωπο;

Είναι το πιο σημαντικό αγαθό. Μέσω της παιδείας διαμορφώνεις τη συμπεριφορά σου, τον χαρακτήρα σου και τις απόψεις σου. Είναι ύφος και ήθος μαζί. Η παιδεία είναι ανώτερη της γνώσης και της μόρφωσης. Στεναχωριέμαι που σήμερα λείπει πολύ από τον κόσμο.

 

Πώς θα σχολιάζατε την σημερινή κρίση;

Σε αυτήν την κρίση βρισκόμαστε χρόνια. Κρίση πολιτισμική και αξιών. Απλά έσκασε τα τελευταία χρόνια και έγινε ευρέως αντιληπτή λόγω του ότι επηρέασε και την οικονομία. Τα προηγούμενα χρόνια που δεν είχε αντίκτυπο στην τσέπη μας, κανείς δε μιλούσε για αυτό. Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι γα την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

10624809_10204284487966172_1245912952793679683_n

Τι πιστεύετε ότι είναι αυτό που κάνει την μουσική σας να ξεχωρίζει;

Νομίζω η αγάπη με την οποία «κάνουμε» μουσική… Για εμάς λειτουργεί ως hobby και ως ψυχοθεραπεία ταυτόχρονα.

 

Τι θα συμβουλεύατε σε έναν νέο άνθρωπο που θέλει να κάνει τα πρώτα βήματα στο χώρο τις μουσικής;

Όταν ξεκινάς να παίζεις μουσική πιστεύω το νούμερο ένα πρέπει να είναι να βγάλεις προς τα έξω αυτό που έχεις μέσα στην ψυχή σου, ώστε να είσαι ειλικρινής απέναντι στον εαυτό σου και δευτερευόντως απέναντι σε αυτούς που σε ακούνε. Οπότε, καλό είναι να έχεις στο μυαλό σου τη μουσικούλα και όχι το μαρκετίστικο της εμπορευματοποίησης.

 

Τι ονειρεύεστε για το μέλλον;

Θέλουμε να ακούσει τα τραγούδια μας όσο το δυνατόν πιο πολύς κόσμος και να καταφέρουμε να κάνουμε αμέτρητες περιοδείες. Να φτάσουμε σε όλη την Ελλάδα και στη συνέχεια σε όλο τον κόσμο. Δεν υπάρχει πιο ωραία εμπειρία από το να ταξιδεύεις κάπου διαφορετικά για να πας να παίξεις τα τραγούδια σου…

 

Σας ευχαριστούμε, Destiny Heroes!

 

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τους Destiny Heroes πατώντας εδώ για να μεταβείτε στη σελίδα τους στο Facebook.

 

Tags: , , , , , , , , ,

 
 

About the author

Εμπνευστής και Ιδρυτής της παρούσας ιστοσελίδας! Καλώς ήρθατε! Μη διστάσετε να στείλετε ό,τι απορία ή σχόλιο έχετε με ένα απλό μήνυμα ή αφήνοντας κάποιο σχόλιο! Καλή σας διαμονή στο SociaListaS.gr!

More posts by | Visit the site of MpizeL Os

 

1 Comment

 

 

Add a comment

required

required

optional


 
 
Read previous post:
Συνέντευξη με την Στέλλα Καραμπακάκη

Καταρχήν, Στέλλα, γράφεις σωστά; Έκανες τα πρώτα σου βήματα στον χώρο το 2009 αν δεν κάνω λάθος με την έκδοση...

Close