Πουλήθηκε το πιο ακριβό διαμέρισμα στον κόσμο!

1
Γαμώτο!!! Το χάσαμε μέσα απ’ τα χέρια μας. Πουλήθηκε το πιο ακριβό διαμέρισμα στον κόσμο.
Έσπασε κάθε ρεκόρ η τιμή πώλησης του ρετιρέ στο Λονδίνο αφού ιδιώτης αγοραστής κατέβαλε 170 εκατ. ευρώ (140 εκατ. στερλίνες) για να το κάνει δικό του. Το διαμέρισμα έχει εμβαδόν που αγγίζει τα 1.500 τετραγωνικά μέτρα, βρίσκεται στο One Hyde Park στο Knightbridge του Λονδίνου και ο νέος του ιδιοκτήτης- που δεν θέλει να αποκαλυφθεί- φέρεται να είναι Ουκρανός ή Ρώσος.
Το One Hyde Park θεωρείται ήδη ως ένα από τα ακριβότερα συγκροτήματα διαμερισμάτων σε ολόκληρο τον κόσμο και έχει αναπτυχθεί από την CPC Group σε συνεργασία με τον Σείχη Χαμάντ μπιν Γιασίμ μπιν Τζαμπερ αλ Τανι, τον πρώην πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών του Κατάρ. Το One Hyde Park άρχισε να κατασκευάζεται το 2011, έχει 13 ορόφους και σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Ρίτσαρντ Ρότζερς. Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τέσσερα ρετιρέ από τα οποία τα τρία είχαν ήδη πουληθεί ενώ το τέταρτο πέρασε τώρα στα χέρια του μυστηριώδους αγοραστή. Στο συγκρότημα εξακολουθεί να διατίθεται διαμέρισμα με πέντε υπνοδωμάτια το οποίο πωλείται προς 82 εκατ. ευρώ (68 εκατ. στερλίνες). Τσάμπα πράμα…..
ΠΗΓΗ: Times London και Guardian.

2

3

4

 
 
 

About the author

More posts by

 

 

 

Add a comment

required

required

optional


 
 
Read previous post:
Η Ρούλα έκανε το θαύμα της

«Αποκαλύψτε το Δέρμα σας» λένε εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού, αθλητικού και δημοσιογραφικού χώρου μέσα από τον φακό της φωτογράφου Ρούλας Ρέβη,...

Close