Παράξενος κλόουν τρομοκρατεί τους κατοίκους του Northampton

1Ένα κλόουν με κόκκινη περούκα, γεμάτος make-up και με μπαλόνια στο χέρι τρομοκρατεί εδώ και λίγες ημέρες τους κατοίκους του Northampton.

Έχει κόκκινα μαλλιά, βαμμένο άσπρο πρόσωπο και εμφανίζεται από την 13η Σεπτεμβρίου (Παρασκευή και 13…) σε διάφορα σημεία στην αγγλική πόλη, η οποία απέχει περίπου 100 χλμ βόρεια του Λονδίνου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων δεν κάνει ταχυδακτυλουργικά κόλπα στους περαστικούς, ούτε σχηματίζει διάφορα σχήματα με τα μπαλόνια που κρατάει, απλά κάθεται και κοιτάζει επίμονα τον κόσμο.

Πολλοί άνθρωποι παραδέχονται ότι τρομοκρατούνται από την παρουσία του ενώ άλλοι το παίρνουν πιο.. χαλαρά και το βρίσκουν σαν ένα καλόγουστο και πετυχημένο αστείο!

Σύμφωνα, πάντως, με έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς, όπως αυτή του Πανεπιστημίου του Sheffield της Αγγλίας, στα παιδιά δε φαίνεται να αρέσουν πολύ οι κλόουν! Απεναντίας, τους θεωρούν αρκετά τρομακτικούς και τους φοβούνται, γι αυτό και δεν τους προτιμούν στα παιδικά parties, στις διακοσμήσεις των προσωπικών τους χώρων, κτλ.

Ακολουθούν δύο φωτογραφίες από μάρτυρες-κατοίκους του Northampton που πρόλαβαν να απαθανατίσουν τον “ύποπτο“ κλόουν της περιοχής τους…

2

3

 

Tags: , , ,

 
 

About the author

Εμπνευστής και Ιδρυτής της παρούσας ιστοσελίδας! Καλώς ήρθατε! Μη διστάσετε να στείλετε ό,τι απορία ή σχόλιο έχετε με ένα απλό μήνυμα ή αφήνοντας κάποιο σχόλιο! Καλή σας διαμονή στο SociaListaS.gr!

More posts by | Visit the site of MpizeL Os

 

 

 

Add a comment

required

required

optional


 
 
Read previous post:
Επιτρέπεται ο δημόσιος… αυνανισμός στη Σουηδία!

Δικαστήριο στη Σουηδία αποφανθεί ότι όποιος θέλει να αυτοϊκανοποιηθεί δημόσια έχει το ελεύθερο. Αφορμή η υπόθεση 65χρονου που κατέβασε το...

Close